De kerstpakketten van Little Creations: nét even anders!

Er zijn vele momenten in het jaar dat je als werkgever je collega’s en relaties kan bedanken door middel van een geschenk.

In samenwerking met diverse ondernemers biedt Little Creations unieke kerst- en relatiepakketten. In elk pakket zit één van onze unieke DIY projecten zoals de populaire ‘Mozaïek Borrelplank’.

Uitpakken is een feestje!

Kerstpakketten worden ontzettend gewaardeerd door personeel. Zorg je voor een uniek pakket? Dan scoor je sowieso punten! De feestdagen zijn natuurlijk een mooi moment om je personeel, klanten of zakenrelaties te bedanken.

De pakketten van Little Creations zijn daarom ook een feestje om uit te pakken. Wij zorgen ervoor dat het pakket er als een cadeautje uitziet!

Aangevuld door lokale leveranciers

Wij werken samen met lokale leveranciers zodat we een origineel en uniek kerstpakket kunnen samenstellen. Alle pakketten zijn handgemaakt en worden geproduceerd, verpakt en verzonden door onze <sociale partners>.

Daarnaast heb je de keuze uit een diversiteit aan streekproducten zoals bijvoorbeeld koffie, thee, wijn of chocola. Elk pakket is uniek en samen te stellen naar uw behoefte!

Wil je dit jaar een uniek en origineel kerstpakket of relatiegeschenk geven?

Neem dan contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor je kunnen maken!

Bel je liever? Neem dan contact op met Dinja de Weger: 06-55818860