about-us-1920

Knutselen begint met Little Creations

Little Creations is hard op weg om Nederland, België & Duitsland te veroveren met de nieuwste manier van creatief bezig zijn.

Our Story

Zoals de meeste ideeën, ontstond ook deze spontaan en tijdens een niet verwacht moment, gewoon in de woonkamer. We kennen het allemaal; een drukke baan, een huishouden met van alles te regelen, kind(eren), een partner en daarnaast ook nog tijd vinden om een toffe moeder te zijn die met de meest originele ideeën aankomt. Hoe regel je dat dan allemaal?

Wij ondervonden dit wekelijks. Een drukke baan en een huishouden. Wij wilden graag een kant-en-klare oplossing waarbij creativiteit toegankelijk is voor iedereen zonder dat het teveel moeite kost.

Little Creations Is Born

Daarom bedachten wij Little Creations. Want hoe kan het dat je tegenwoordig alles thuis kunt laten bezorgen om je leven zo makkelijk mogelijk te maken (denk aan Hello Fresh, Bloomon etc.), maar dat er geen kant-en-klaar pakket is voor creativiteit? De leukste knutselbox van Nederland was geboren. En niet zomaar een knutselpakket. Nee, we wilden dat je zelf nergens meer over na hoeft te denken en meteen aan de slag kunt. Dat betekent dat ALLES in het pakket zit en je zelf niets meer nodig hebt. Niet meer naar verschillende winkels of bedenken wat je dan precies moet maken. Alles is al voor je bedacht; je hoeft het alleen nog maar op tafel te zetten. Want hoe vervelend; een pakket zonder batterijtje, lijm of kwast?

Inmiddels zijn we heel veel boxen verder, is er een lijn voor zowel kinderen als volwassenen en weten ook bedrijven ons te vinden voor op maat gemaakte boxen en workshops. We zijn enorm trots op ons bedrijf en vinden het elke dag weer een feest om creativiteit te stimuleren op een makkelijke manier. Zodat iedereen een moment voor zichzelf kan creëren zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen!

Contact Us

Wil je meer van ons weten? Vraag het ons of volg ons op Instagram @littlecreations.nl! Daar delen wij alles ;-). 

Liefs,

Dinja, Jenna, Marlies & Maxime