rotterdamsche-confituur-03

Maak samen met Little Creations social impact!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en 'Social Impact' is een term die vaak voorbij komt, maar wat betekent het nou echt? Voor ons betekent het een benadering waarbij we niet alleen gericht zijn op commercieel ondernemen, maar ook op het creëren van positieve maatschappelijke impact, oftewel 'social impact'.

rotterdamsche-confituur

Jongeren Empoweren

Bij Little Creations streven we ernaar om meer dan enkel aantrekkelijke knutselpakketten aan te bieden; we willen daadwerkelijk een positieve impact hebben op de samenleving en doen dit door samen te werken met diverse sociale partners.

De 'Rotterdamsche Confituur' is één van onze belangrijkste samenwerkingen. Zij bieden werkgelegenheid aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zorgen ervoor dat deze jongeren, ondanks eventuele beperkingen, zich niet beperkt voelen.

rottterdamsche-confituur-02

Boxen creëren werk en impact, Doe je ook mee?

Met elke 500 boxen die wij produceren, creëren wij werk voor één fulltime arbeidsplaats. We zijn super trots dat er inmiddels een heel team van jongeren dagelijks bezig is met ons product. We zien geen beperkingen, maar specifieke kwaliteiten, en onze impact groeit elke dag.

Elke box wordt met liefde ingepakt, waardoor zowel wij als zij een mooie bijdrage leveren aan het werkproces. Als klant van Little Creations draag je automatisch bij aan dit initiatief en maak je ook impact!