In de media

Little Creations; weer gezellig samen knutselen

Little Creations; weer gezellig samen knutselen

Mamaliefde schreef een leuke blog over onze Original Herfstbox. Knutselen is ontzettend gezellig en samen met onze boxen wordt dit ook nog eens super makkelijk. :)

Na de trend van de boxen met verzorgingsproducten en kleding worden ook de boxen met knutselmaterialen steeds populairder. Toch zit ik er niet altijd op te wachten omdat je eerst de voorbereiding hebt om de materialen te regelen en na afloop met opruimen. Ook zijn er zoveel ideeën dat ik soms wel eens twijfels heb over het verschil tussen ‘pinterest perfect’ en realiteit. Toen ik werd gevraagd om deze box te proberen was ik wel erg nieuwsgierig; het grootste voordeel is dat je een handige stap voor stap uitleg krijgt over hoe je iets moet maken en alle materialen die je nodig hebt aanwezig zijn.

Little Creations

De box wordt met de postbode bezorgd, toen dochter de doos zag wilde ze hem gelijk open maken. In de doos zitten drie zakjes met een nummersticker die overeenkomt met de a4-tjes met de stap voor stap uitleg. Je kan dus eerst kijken wat je wil maken voordat je alle zakjes open maakt. Daarnaast is het voordeel dat je niet een grote doos vol met losse materialen nodig hebt, maar echt gesorteerd per knutselwerk. Het zijn echt drie hele verschillende knutselprojecten met verschillende materialen. Heel leuk is dat ze alledrie passen bij de herfst die deze maand is begonnen, zo sluit het goed aan bij de seizoenen. De box is gevuld met met duurzame ingrediënten van Europese producenten, die veilig zijn te gebruiken vanaf 3 jaar.

Het idee van Little Creations is dat dit samen knutselen zorgt voor een moment van quality time tussen kinderen en ouders. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik wel er naast aan tafel zat, maar haar zoveel mogelijk zelf heb laten lezen (altijd goed om te blijven oefenen) en te knutselen. Zodat het ook echt haar project en eindresultaat wordt. Althans, bij het vogelhuisje was dat geen probleem. Bij de foamklei vond ik zelf toch ook wel erg leuk om te doen, dus heb ik er toch een beetje aan ‘getweakt’. Ook al vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zelf knutselen en dat het geen pinterest perfect knutselwerkjes hoeven te worden.

.....

Lees het hele artikel op mamaliefde.nl

Mamaliefde test knutselpakket van little creations